perjantai 23. joulukuuta 2011

Pertti Palmroth - yhden aikakauden loppu ja jouluterveiset

Niin mukavaa kun olisi päättää sesonki positiivisssa merkeissä on nostettava esiin yhden suomalaisen muotimaailman tärkeimmän jäsenen siirtyminen historiaan. Pitkään taloudellisissa vaikeuksissa ollut Pertti Palmroth on asetettu konkurssiin, vaikka tuoreimman tiedon mukaan yritys aikoo valittaa konkurssipäätöksestä. On kuitenkin oltava realisti ja todettava, että tähän päättyi yksi suomalaisen muodin aikakausi. Viimeiset vuodet ovat olleet tiukkaa taistelua ja kaikki keinot on käytetty Kiira Korven palkkaamista myöten, mutta tulokset jäivät heikoiksi.

Palmrothin tuotteita on kritisoitu tätimäisiksi ja vanhanaikaisiksi tai milloin mikskin. Itse näen asian vähän eri tavalla, sillä ilman tätä yritystä suomalainen muotiteollisuus ei olisi nykyisessä tilassaan. Palmrothin kengät tekivät Suomea tunnetuksi maailmalla ja erityisesti lentoemäntien käyttämät saappaat olivat ja ovat yhä käsite. Suomalaisen kenkäsuunnittelun joutsenlaulu. Surussa tätä konkurssiuutista on katsottava. Kaikki kuitenkin kestää aikansa ja nyt jos koskaan meidän minnaparikoiden ja muiden haastajien on noustava täyttämään suomalaisen kenkämuodin eturintamaa entistä voimakkaammin.

Jos jostain kumman syystä pukin paketit jäävät odotettua heikommiksi muistutan meneillään olevan kilpailustani. Pyyntöjen vuoksi olen avannut kommentoinnin, joten nyt pääsee vastaamaan myös ilman Googlen tunnuksia ja ottaen huomioon osallistujien määrän voi nyt hyvällä todennäköisyydellä saada shoppailurahaa Stockkalle muhkean lahjakortin myötä, ensi vuoden muoti-opuksen yksissä lehdissä tai vaikka se ilmaisen lounaan. Kilpailu päättyy tammikuun ensimmäinen päivä, joten aikaa on vielä ruhtinaallisesti.

Lopuksi haluan toivottaa rauhaisaa joulua! Palaan asiaan heti joulun jälkeen uudet asiat mielessä, sitä ennen on aika rauhoittua ja ladata akkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti