lauantai 31. joulukuuta 2011

Minna Juti - ilmestys Glorialle?

Kuva: sanomamagazines.fi
Kohtalon hetket ovat käsillä kun sain tammikuun Glorian käsiini. En ole uskaltanut vielä avata lehteä, vaan päätin tarkastella ensin Glorian päivittyneitä nettisivuja ja jättää lehden analysoinnin rauhassa ensi vuoteen. En malta kuitenkaan olla innostumatta, sillä nyt on Glorian viimeinen hetki kääntää kurssi takaisin oikeaan suuntaan.

Tottakai tiedostan, että Minna Juti on erittäin kovassa paikassa aloittaessaan Glorian päätoimittajana. Kovimmassa, missä hän on koskaan ollut. Tehtävä on suuri ja Gloria kaipaa vahvaa johtamista. Nettisivut näyttävät ainakin päivitysten myötä entistä paremmilta ja uusi päätoimittaja on ottanut palstatilaa etusivulta. Bravo!

gloria.fi - pääkirjoitus: uusi vuosi uudet haaveet
gloria.fi - viikon_varrelta: ja paras kirja on

Muutosten ei kuitenkaan tulisi jäädä tähän, vaan esimerkiksi etusivulla pullottavia blogeja pitäisi muuttaa. Päätoimittajan ahkera blogaus on erinomainen askel, mutta siirtäisin ainakin Ira Wichmannin ja Lenita Airiston pois naputtelijoiden listalta. Korvaisin myös välittömästi tekopirteät Disney-tyylitellyt pärstät tyylikkäämmillä valokuvilla. Tuomas Enbusken palkkaaminen kolumnistiksi on oivallus, joskaan ei aivan riskitön sellainen. Enbuske on osoittanut taitonsa hyvänä kirjoittana, mutta hän on toisaalta arvaamaton toiminnassaan. Hän on muun muassa avoimesti kritisoinut arvoja, jotka ovat olleet osa Gloriaa.

Minna Jutin uudet saappaat ovat suuret, mutta toivon kaikesta sydämestäni hänen onnistuvan. Yritän saada Minnasta alkuvuoden aikana haastattelun tai laajemman jutun tänne ja on varmaa, että seuraan Gloriaa entistäkin tarkkaavaisemmin.

Haluan samalla myös muistuttaa vielä hetken avoinna olevasta kilpailusta. Osallistujia on ollut runsaasti ja vastaukset ovat olleet kiinnostavia. Kiitän jo etukäteen kaikkia osaanottajia ja toivottaa onnea arvontaan.

Samalla haluan toivottaa hyvää alkavaa vuotta. Vuosi 2012 tulee olemaan blogin osalta merkittävä, sillä pieniä uudistuksia on luvassa. Toivottavasti suomalainen muotiteollisuus kehittyy ensi vuonna entisestään ja toivottavasti vuosi 2012 on muodin osalta entistä uskomattomampi. Sitä ennen, nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti