maanantai 14. toukokuuta 2012

Nora Ojala - Suomen tyyllikkäin huippumalli?

Kuva: brand.fi
En ole koskaan pitänyt kilpailemisesta puhuttaessa muodista tai pukeutumisesta. Minusta pukeutumista on vaikea mitata ja ihmisten tyyliä tulisi arvioida aina omaan henkilöön ynnä kehoon verrattuna. Näin ollen tyylikkyyden mittaaminen on lähinnä mielipiteiden vaihtamista ja aina kirjoittajan näkemystä mukaista. Erilaiset listat tyylikkäimmistä ja tyylittömimmistä keräävät kuitenkin katseita. Suomessa kuuluisimmat vuosittaiset mittarit ovat tunnetuimpien muotilehtien järjestämiä. Elle ja Gloria ovat palkinneet suosikkejaan jo useamman vuoden ajan.

Glorian listalla vuonna 2010 oli Brand model managementia edustava Nora Ojala. Hän on ollut pinnalla jo useamman vuoden tehden Suomen mittakaavassa monia merkittäviä keikkoja. Nora on kävellyt useasti Marimekolle, esiintynyt lehtien etusivuilla ja oli taannoin Chez Dominiguen PopUp konseptin kasvona. Upeat kasvot ovat olleet Noran vahvuutena ja hän on käynyt myös aiemmin kävelemässä Pariisin muotiviikoilla. Parhaiten Nora tunnetaan hiusmallistaan, sillä hän on yksi harvoista lyhythiuksisista suomalaisista huippumalleista. Vaikka hänellä on välillä nähty erilaisia vaaleita sävyjä ja pidempiä kampauksia, tulee hän edelleen monien mieleen upeana tummana ja lyhythiuksisena mallina.

Poikkeukselliseksi tyylitaituriksi kehuttu Nora on onnistunut osoittamaan, että myös huippumallit osaavat pukeutumisen ja oman työn kautta voi ammentaa vinkkejä henkilökohtaiseen tyyliin. Noraa voi seurata myös Pinterestin kautta http://pinterest.com/casting/. Lisää Noran tyyliä voi ihastella vuodelta 2008 tunnetussa muotiblogissa whats-wrong-with-the-zoo.com/marimekko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti