torstai 10. toukokuuta 2012

Outlet muotia Helsingistä OSA 2

Paljon toivottu ja jo omasta puolesta luvattu outlet-kierros saa nyt jatkoa toisen osan muodossa. Erilaisissa paikoissa on tullut käytyä Helsingissä ja lähiympäristössä. Tässä tunnelmia ja tietoja myymälöistä.

Farkkuvarastomyynti Herttoniemessä

Merkkifarkkujen myyntiin keskittynyt outlet tarjoaa muun muassa Lee:n, Dockersin, Wranglerin ja Leviksen tuotteita alennetuin hinnoin. Tarjolla on myös II-laatuisia tuotteita ja farkkujen ohella on vaihtuva valikoima esimerkiksi takkeja, puseroita ja muuta pukeutumiseen liittyvää. Kokoja oli tarjolla niukasti ja omien tuotteiden löytämiseen tarvitseen tuuria. Aukioloajat ovat lyhyet ja liike on esimerkiksi maanantaisin kiinni.

farkkuvarastomyynti.com/

Nanso Outlet Tammistossa

Vantaan puolella Tammiston Sähkötieltä löytyy yksi Nanson useista Suomessa olevista outleteista. Sijainti on keskeinen, liike moderni ja aukioloajat kohtuullisen kattavat. Tuotteiden valikoima oli vierailuhetkellä kattava, joskin hinnat tuntuivat outletiksi kovilta. Nanson ystäville vierailua voi kuitenkin suositella ja arki-iltaisin tilaa löytyy hyvin. Lähellä on myös muita outlet-liikkeitä, joten vierailu onnistuu yhdistettynä muihin liikkeisiin.

nansogroup.com

Friitala Outlet Tammistossa

Nahkatuotteiden ystävien outlet löytyy myös Tammiston alueelta ja Ylästöntien puolelta. Outletia mainostetaan uuden konseptin mukaiseksi ja viihtyisäksi. Väitteet eivät ole täysin tuulesta temmattuja, sillä sijanti on hyvä, valikoima laaja ja monipuolinen. Erityismaininta on annettava aukioloajoista, jotka kattavat myös sunnuntait. Tarjolla on takkeja, housuja, käsineitä ja paljon muuta. Hinnat tuntuvat arvokkailta ottamatta lukuun tiettyjä yksittäiskappaleita, toki nahkatuotteiden hinnat noin yleisestikin ovat huomattavia.

friitala.fi/

Brand Outlet Warehouse Makkaratalossa

Uusittuun Citycentteriin Ruoholahdesta muuttanut Brand Outlet on eräs Helsingin tunnetuimmista outlet-myymälöistä. Brändivalikoima on laaja Calvin Kleinista, Valentinoon ja Dieseliin, Pumaan tai Henri Lloydiin. Mukana on myös runsaasti no-name brändejä tai täysin tuntemattomia merkkejä. Kiitosta liike saa aukioloajaoistaan etenkin iltaisin ja viikonloppuisin sekä laajasta valikoimasta. Tässä on sitä "oikeiden" outletien tyyliä, sillä tuotteita tulee tasaisin väliajoin lisää ja alennukset ovat parhaimmillaan huomattavia. Osa tuotteista on kuitenkin selvästi omituisia esimerkiksi Henri Lloydin tuotteissa eksoottisimmat väriyhdistelmät sekä erittäin pienet ja suuret koot löytyvät yleensä hyllystä.

warehouse.fi/

Puuttuukko listalta joku olennainen paikka? Ilmoita se kommenttikenttään, niin lisään sen seuraavaan osaan ja käyn tutustumassa myymälään itse.

Vielä aiempaan listaan huomautuksena, että Adidaksen outletin Facebook-sivut eivät näytä enää toimivan. Liike on kuitenkin vielä jäljellä ja siellä on tämän viikon ajan suosittu Sample Sale myynti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti