maanantai 2. tammikuuta 2012

Kilpailun arvonta on suoritettu, suomalaisella muodilla vielä toivoa

Suoritin kilpailun arvonnan äsken, eilisen käytin vastausten analysointiin, sillä monelta puuttuui vastauksesta sähköposti-osoite ja täten otin mukaan arvontaan vain vastaajat, jotka olivat lukeneet ohjeet. Keskustelua käytiin kuitenkin ahkeraan ja arvostan etenkin vastaajia, jotka malttoivat paneutua vastaamiseen ja esittivät konkreettisia ratkaisuehdotuksia.

Marimekko nousi ehkä vähemmän yllättäen tunnetuimmaksi suomalaiseksi muotibrändiksi. Hyviä haastajia olivat kuitenkin kovassa nosteessa oleva Katri Niskanen, sekä tutut Aki Choklat, Samu-Jussi Koski, Mert Otsamo, Minna Parikka ja Paola Suhonen. Myös erilaisia toimenpiteitä esitettiin hanakasti ja varmasti yhdistämällä kaikki ehdotukset saataisiin suomalaiset muotibrändit lähemmäs maailman huippua. Hienoja ideoita!

Kilpailun onnekkaille voittajille ilmoitan voitosta vielä tämän päivän aikana sähköpostitse. Onnittelut. Kiitos myös kaikille osallistujille, positiivisen palautteen vuoksi uusi kilpailu on tulossa joskus lähitulevaisuudessa.

Katri Niskasta on kehuttu myös tänä aamuna Mademoiselle Pigalle! blogia ylläpitävän Irene Naakan toimesta Iltalehden verkkosivuilla. Vaikka jutussa ei mitään suurta nähdä on kuitenkin kiva huomata, että Katri Niskanen saa palstatilaa ja pääsee tätä kautta yhä useamman tietoisuuteen. Siitä siis kiitokset kuuluvat myös Irenen suuntaan.

iltalehti.fi - Katri Niskasen läpimurto maailmalle kulman takana?
mademoisellepigalle.indiedays.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti