lauantai 14. tammikuuta 2012

Suomalaisen muodin unohdetut tähdet - Mia Stellberg


Jatketaan suomalaisen muodin tähtien kanssa ja otetaan pitkänhuiskea Mia Stellberg seuraavaksi esille. Hän on parhaiten tunnettu lukuisista mainoksista. Mia on tehnyt myös paljon alusvaatemallin töitä ja hänestä oli useampi vuosi takaperin juttu kotimaisen muotilehden editoriaalin yhteydessä, sillä vain harvalla suomalaisnaisella on Mian upeita mittoja.

Harvemmat kuitenkaan tietävät, että ennen pitkää uraansa kotimaassa Mia otti 90-luvun puolivälin tietämillä Elite-mallistoimisto Look of the year-kilpailuun ja työskenteli kilpailun jälkeen kansainvälisenä mallina muun muassa Portugalissa. Kansainvälisen uran jälkeen hän palasi Suomeen ja on ollut monien vuosien ajan yksi tutuista mainosmalleista. Psykologiksi valmistunut Mia on tunnettu myös toiminnastaan ratsastuspiireissä.


Pitkästä ja menestyksekkäästä urasta huolimatta Mia on edelleen Modelboomin listoilla. Töiden osalta hänelle kuuluisi ehdottomasti enemmän kunniaa mitä hän on saanut. Harva on pystynyt tekemään töitä edes kotimaisella huipulla kolmen vuosikymmenen aikana. Hän on myös erittäin pidetty persoona ja menestynyt myös uudessa päivätyössään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti