perjantai 25. marraskuuta 2011

Vastine: se pakollinen homokysymys

Sain tänään vihaisen sähköpostin, jossa koettiin minun iloinneen taannoisesta Glorian päätoimittajan vaihdosta, siksi että "päästiin taas näkyvästä homosta eroon". Rehellisesti tekisi mieli jättää koko kommentti omaan arvoonsa, mutta koen velvollisuudeksi käydä sen nyt kerralla kunnolla selväksi.

Ensinnäkin tämä on pukeutumiseen, tyyliin ja elämään pieniin luksuksiin keskittyvä blogi. Olen halunnut rajata aihepiirin tiukasti ja keskittyä näihin aiheisiin. En jaksa kiinnostua maailman parantamisesta tai poliittisista kysymyksistä, niitä tulee pohdittua jo ihan tarpeeksi muualla.

Toiseksi, koen erittäin raukkamaisena ja lapsellisena tällaisten kommenttien lähettelyn. Palautetta saa ja pitää antaa, mutta ennen palautteen antamista on hyvä lukea teksti ainakin toistamiseen läpi ennen kommentoimista.

Ja kolmanneksi, merkinnässä iloitsin avoimesti henkilövaihdoksesta. Syy ei todellakaan ollut se, että edellinen henkilö olisi ollut ihmisenä jollain tapaa epämiellyttävä tai että hän esimerkiksi olisi seksuaaliselta suuntatumiseltaan esimerkiksi homo. Se ei mielestäni ole kenenkään muun asia kuin henkilön itsensä mitä suuntautumista hän edustaa ja muiden on turha sitä kaivella.

Olen aina tullut toimeen kaikkien kanssa ja en vastusta homoja tai homoutta. Tiedän monia homoja, heitä työskentelee muun muassa muoti-alalla kuin myös monilla muilla aloilla siinä missä heteroitakin. Kannatan että ihmiset saavat olla sellaisia kuin ovat. En kuitenkaan siedä turhaa provosointia suuntaan tai toiseen varsinkaan, jos se on aivan perusteetonta kuten tämä minulle lähetetty viesti.

Pahoittelut, että ilta päättyy näin ikävissä merkeissä. Piristykseksi Mattolaituria ja Freemania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti