sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Muotisuunnittelija Laura Juslin - materiaalinero

Kuva: elle.fi - Laura kuvassa oikealla
Jos on suomalainen muotisuunnittelu ollut vähän alamaissa ainakin kansainvälisiä markkinoita ajatellen, niin ehkä kaikki vielä muuttuu. Aalto-korkeakoulussa lopputyötään tekevä Laura Juslin aikoo tehdä kokonaisen vaatemalliston poronnahasta.

Laura tuli tunnetuksi viimeistään vaatettaessaan Heli Kajon euroviisulavalla viime vuonna, Kajon ollessa pukeutunut poronnahkapitsiin ja Louboutineihin. Hänet on voinut bongata myös muun muassa Niina Kurkisen seurasta.

Juslinin ideana on käsitellä poronnahkaa erilaisin keinoin ja se on hänen mukaansa ihanteellinen materiaali. Nahka pystyy venymään mitä erilaisimpiin muotoihin ja eksoottinen materiaali tarjoaa takuuvarmaa luksusta sitä kaipaaville. Juslinista on myös kuulunut poikkeuksellisesti vain hyvää, sillä hänen tyylitajuaan on kehuttu. Myös harvat ja valitut ovat saaneet käyttää hänen suunnittelemia vaatekappaleitaan ja palaute on ollut vähintään yhtä positiivista. Toivottavasti tässä olisi taustalla myös sitä kansainvälistä kaupallista potentiaalia.

Ei voi muuta kuin toivottaan Laura Juslinille voimia vaatemalliston tekemiseen ja toivottavasti näemme lopputuloksen pian!

Ohessa muutama aiheeseen liittyvä uutinen,

areena.yle.fi
olotila.yle.fi - Heli Kajo
iltasanomat.fi/muoti-kauneus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti