tiistai 17. huhtikuuta 2012

Syksy 2012 - Marimekko ja Kiia Waden

Marimekko julkaisi hiljattain ensimmäiset maistiaiset syksystä 2012. Kuvien stailauksesta vastaa Teri Niitti ja mallina on ihastuttava Kiia Waden. Vuosien varrella on tullut nähtyä lukuisia kokoelmia ja varsinkaan viime vuodet eivät ole omaan silmääni vakuuttaneet, mutta nyt alkaa vihdoin suunta muuttua. Pidän kuvissa näkyvästä tyylistä ja siitä miten se onnistuu yhdistelemään uutta sekä vanhaa.

Marnin innostamana printit ovat kovassa nosteessa ja toivottavasti myös piristynyt Marimekko nostaisi osakkeitaan myös ulkomailla. Tunnustusta on annettava myös Teri Niitille, sillä nämä kuvat ovat myös stailauksen puolelta onnistuneita. Ja se malli taas...

Kuka? Kiia Waden.

Paparazzin listoilta tutuksi tullut Kiia teki menestyksekästä mallin uraa 2000-luvun vaihteesta alkaen. Hänet on nähty Suomessa monipuolisesti erilaisissa töissä ja Kiia hankki menestystä myös ulkomailta eritoten Italiasta, jossa hän on joillekin edelleen eräs tunnetuimmista suomalaiskasvoista. Kiian vahvuutena ovat olleet upeat hiukset yhdistettynä erittäin persoonallisiin kasvoihin. Kun Kiian on nähnyt kerran jää hän mieleen.

Kiia on tehnyt jo monen vuoden ajan töitä ja nyt hän on siis näkyvällä paikalla Marimekon kasvona. Hänet löytää nykyisin Modelboomin listoilta. Tuoreet uutiset kertovat, että hän on tullut vajaa vuosi sitten äidiksi ja on palannut äitiyslomalta upeasti jatkamaan uraansa mallina. Toivotankin Kiialle menestystä ja toivottavasti hän jatkaa vielä useamman vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti